Dětská oslava, se kterou zabodujete

Dětská oslava, se kterou zabodujete

Blíží se narozeniny vašich dětí a rádi byste jim připravili nezapomenutelnou oslavu plnou zábavy, a především skvělého občerstvení? Připravili jsme pro vás několik rychlých tipů na občerstvení na dětskou párty, se kterým u dětí rozhodně zabodujete.

Zábava, ta nesmí chybět

Na žádné oslavě nesmí být nuda, a proto byste měli připravit různé hry a soutěže. Jestli trochu tápete v tom, jakou zábavu nachystat nebo například jaké občerstvení připravit tak, aby děti bavilo, ulehčete si práci tím, že si zvolíte téma. Ideálně takové, které vaše děti milují.

Těm nejmenším udělají zaručeně radost dinosauři, Ledové království nebo Tlapková patrola, těm větším můžete připravit dobroty z Minecraft, vzít je na výpravu do Afriky nebo do vesmíru.

Ve většině her a pohádek se toho o jídle dozvíte spoustu. Nebojte se proto popustit uzdu své fantazii. Na stolech se klidně může objevit dort ve tvaru dinosauří kosti, vesmírné želé nebo lektvary, které se používají ve hře Minecraft. Prozkoumejte svět, ve kterém se děti běžně pohybují, a nechejte se inspirovat.

Rychlé dobroty, které nedají moc práce

Abyste mohli připravit občerstvení i pro opravdu velkou skupinu dětí, možná se vám budou hodit naši praktičtí pomocníci Gallet. S čím vám mohou pomoci?

První z pomocníků je hotdogovač Gallet. Párky v rohlíku totiž zbožňují úplně všechny děti a vy je můžete vyšperkovat nakládanými dobrotami nebo speciálními dipy. Hotdogovač umí připravit až 12 párků najednou, na speciálních ohřívacích trnech navíc můžete rovnou nahřívat rohlíky. Na dětské oslavě si klidně otevřete stánek s pravými americkými hotdogy a nechejte děti, ať si je u vás samy objednají s tím, co mají rády. Dospělácký svět totiž umí být pěkně lákavý.

Náš tip: Hledáte zdravější variantu? V hotdogovači můžete připravit také kukuřičné klasy na páře a před podáváním je jemně posolit nebo polít rozpuštěným máslem. Mňam.

Dalším šikovným pomocníkem na dětskou oslavu je sendvičovač Gallet Torcy. Jeho největší výhodou jsou vyměnitelné desky. Můžete zapékat tousty do tvaru čtverce nebo trojúhelníčku, proměnit ho v malý kontaktní grill a upéct burgery. Na závěr z něj výměnou desek udělat waflovač a jako sladkou tečku servírovat wafle se zmrzlinou a ovocem. Děti je budou milovat.

Nezapomeňte na zábavné drinky

Co by to bylo za oslavu bez něčeho dobrého k pití? Děti možná milují slazené limonády, ale vy je můžete tak trochu převézt barevnými nápoji z kvalitních surovin. Stačí mít po ruce stolní mixér Gallet Millau, se kterým připravíte různobarevné smoothies nebo šťávy z čerstvého ovoce. Když k nim přilijete trochu vody, hned máte na stole džbán plný osvěžující ovocné limonády bez přidaného cukru.

I tady platí, že vám s přípravou nápojů skvěle pomůže téma, které jste si zvolili na začátku. V Minecraft se nepije nic jiného než barevné lektvary z malých flakonků, Barbie párty se neobjede bez nápojů s brčkem a deštníčkem, cestovatelé do Afriky by rozhodně měli mít každý svou vlastní čutoru nebo sérum proti hadímu uštknutí.